Over Joepie!

Allereerst zal ik mij even voorstellen. Mijn naam is Natasja Graaf. Vanwege mijn liefde voor dieren ben ik op 21 januari 2008 met Hondenuitlaatservice Joepie gestart. Er was en is veel animo voor de Hondenuitlaatservice. Ik moest dan ook regelmatig honden doorverwijzen naar collega's. Omdat ik er zeker van wil zijn dat de honden goed terecht komen, heb ik besloten om per 1 januari 2010 uit te breiden.
Ik kwam in contact met Marloes. Haar enthousiasme en doorzettingsvermogen passen uitstekend bij Joepie. Zij heeft een gedeelte van mijn werkgebied overgenomen. En nu kan ik in met een gerust hart honden naar haar doorverwijzen. Wij werken samen op basis van franchise. Dat betekent dat zij als zelfstandig ondernemer onder mijn naam werkt en ook dezelfde werkwijze hanteert.
Kayleigh had tijdens het zwangerschapsverlof van Marloes haar groepen tijdelijk overgenomen. Kayleigh werkt nu op vrijdag nog voor Marloes. Bovendien is Kayleigh sinds november 2015 op maandag tot en met donderdag met eigen groepen begonnen.
Sanne was klant van Marloes en was zo tevreden over haar diensten dat ze enthousiast werd over het bedrijf. Ze benaderde Natasja. Nadat ze regelmatig is meegelopen, besloot zij de sprong in het diepe te wagen en haar baan op te zeggen. Vanaf januari 2017 hoort zij ook bij team Joepie.
Klik op de foto's om meer over ons te lezen.
Over NatasjaOver Marloes
 
Meer over Natasja... Meer over Marloes...
 
Over KayleighOver Sanne
 
Meer over Kayleigh... Meer over Sanne...
 
Over DebbieOver Lianne
 
Meer over Debbie... Meer over Lianne...