Klanten over Joepie

 
Jolanda Kuipers op 12 augustus 2017:
Wij vinden Hondenuitlaatservice Joepie een geweldige uitlaatservice. Scooby gaat altijd met erg veel plezier mee. Vooral Denise en Sanne is hij gek op. Dit zijn 2 vrouwen die gek op honden zijn. En altijd betrouwbaar en netjes de hond weer afleveren. We hopen nog lang van jullie diensten gebruik mogen maken vooral namens Scooby.
Bart van Muijen op 18 juli 2017:
Joepie is super. Denise en Natasja zijn enthousiast en enorm lief voor de honden. Met een fantastisch terrein is dit de perfecte Hondenuitlaatservice voor onze Shiba Blue.
Sanne Koolen op 13 juli 2017:
Youp vindt het fantastisch bij Joepie! De meiden doen erg hun best en zetten zich vol enthousiasme in om de honden en de baasjes het naar de zin te maken. Ook als ik plotseling in nood zit kan ik altijd op hen rekenen. De honden vieren verjaardagen met lekkere koekjes en zelfs met Kerst krijgen ze een cadeautje! Waar kom je nog betrouwbare mensen tegen, altijd op tijd en georganiseerd? Ik ben ongelooflijk blij met ze en speciaal Marloes en Kayleigh. Ik zou niet meer zonder ze kunnen. Dikke kus en ga zo door.
Jolijn van Rees op 13 januari 2017:
Joepie is een zeer betrouwbare, enthousiaste en oprecht betrokken hondenuitlaatservice die ik iedereen zou willen aanraden. Mijn hondje Elliot gaat al heel lang mee met Natasja, ik geloof zelfs dat hij één van de eerste honden is die met Joepie mee ging. Elliot is een eenkennig hondje die niet van verandering houdt en makkelijk schrikt. Maar dat is geen probleem bij Joepie, hij voelt zich daar op zijn gemak. Ze hebben een eigen, omheind veld waar ze de honden uitlaten en dat is voor Elliot ook extra fijn. Hij kan daar lekker zijn eigen weg gaan en mocht hij toch ergens van schrikken dan kan hij tenminste niet te ver weg vluchten of kwijt raken. Bij Joepie communiceren ze ook heel goed en het is leuk dat ze de honden ook veel filmen en fotograferen. Niets leukers dan in je pauze je hondje lekker buiten te zien lopen via de social mediakanalen van Joepie. Ik heb altijd een zeer onregelmatig rooster gehad en gelukkig staan ze daar ook voor open, maar misschien is dat wel alleen omdat Elliot al zo lang mee gaat :) Elliot begint al een oud mannetje te worden, maar ik hoop dat hij nog wel even mee kan met Joepie!
Yvonne van den Oever op 6 oktober 2016:
Jill vindt het geweldig bij jullie. Ze is eenkennig en best bang voor andere honden, maar voor de dames en de honden van Joepie maakt ze een uitzondering!
Ivana Rios Gauna op 27 september 2016:
Great service, my dog loves it, I totally recommend it. The ladies are very nice and treat the dogs as if they were their own.
Justien Marseille op 2 februari 2016:
Geweldige uitlaatservice! Zeer professioneel, met aandacht en gewoon heel erg leuk. Hond Shouf gaat mee vanaf 13 weken, ze is nu bijna 6 jaar en hoopt nog zeker 10 jaar te dollen met de vriendjes van Joepie.
Kim Meijer op 18 januari 2016:
Super uitlaatservice! Voor zowel oude als jonge honden, Fe onze Dalmatiër pup van 14 weken is vandaag voor het eerst meegegaan en vond het geweldig. Milo, onze Jack Russel van 15 gaat ook graag mee. Zelfs nu Milo bijna blind is mag hij nog steeds lekker mee wandelen met Denise, wat echt heel erg fijn is!
Bianca van Hulst op 20 november 2015:
Lieve Marloes of Kayleigh, Josje is ontzettend dol op jullie. Het maakt mij erg blij om te zien met hoeveel liefde en betrokkenheid jullie je werk doen en dit zie ik elke keer weer terug in een tevreden en enthousiaste Josje. Ik kan altijd op julie rekenen en daarin zijn jullie ook nog eens heel erg flexibel. Ik zou Joepie aan iedereen aanraden.
Tom Schoumakers op 18 november 2015:
Onze Welsh Corgi vindt het helemaal leuk met Natasja. Ze gaat erg graag mee. Hele professionele en goede uitlaatservice. Fijne communicatie! Geen moeite om haar achter te laten in de ochtend omdat ik weet dat ze in goede handen is!
Judritza ter Linde-Jasinta op 18 november 2015:
Helemaal tevreden zijn we en Bo al helemaal. Ze komt moe maar voldaan weer thuis. Helemaal top!
Anneke de Droog op 18 november 2015:
Met alle liefde schrijf ik een 'recensie' over de Hondenuitlaatservice Joepie. Lieve meiden, al heel veel jaren maak ik gebruik van jullie service. Dit tot volle tevredenheid. Niet alleen die van mij, maar ook van (helaas in januari overleden) Crinkle. Zij is jarenlang met jullie mee geweest en kwam steeds heel blij thuis. Inmiddels woont Toller MEC bij mij en ook hij gaat 2 keer per week mee. Ik heb nog nooit een hond zo hard mijn trap zien afhollen wanneer Marloes of Kayleigh de sleutel in het slot steken om Mec te halen. Helemaal uitgeput, soms drijfnat, soms onder de modder, maar heel blij komt hij weer thuis. En nog even dit: vaak is er voor de honden ook iets extra's (Dierendag, Kerstmis o.i.d.). Natuurlijk niet nodig, maar wel heel lief. Ik hoop dat Mec nog heel lang met jullie mee kan/ mag.
Ron en Coco op 6 februari 2015:
Coco: mijn naam is Coco. Ik ben een bruin labradoortje die op woensdag mee mag met HUS Joepie. Als Marloes mij komt ophalen is dat altijd feest. Na een korte rit mag ik rondrennen, zwemmen, spelen (en lekker in de modder rollen). Eenmaal thuis is het flink dutten want ik ben dan helemaal uitgeput. Wat vind mijn baasje ervan? Hij gunt mij natuurlijk een dagje uit met mijn vriendjes en vriendinnetjes, zo heeft ie even de tijd om wat te regelen en doen. Allebei erg blij dus! Ron: Mijn bruine labrador Coco is altijd blij om mee te gaan met Marloes van HUS Joepie. Op de woensdagen mag ze ravotten, stoeien, zwemmen en vooral genieten met de andere hondjes. Zo krijgt Coco wat ik haar zelf niet kan geven, een vermaak en verwendagje op zijn honds. Eenmaal thuis is ze lekker moe en ontspannen. Ik, nee wij, kunnen niet meer zonder Joepie!
Christel en Steven op 23 april 2014:
Na een eerste ontmoeting met Natasja was het voor ons gelijk duidelijk. Hier vertrouwden wij onze Boaz (Glen of Imaal terriër) van toen 16 weken aan toe. De ontmoeting met die twee was vanaf het begin goed en je kon de liefde voor de dieren direct zien. Elke keer als Boaz mee was geweest lag hij weer voldaan in zijn Bench als wij zelf thuis kwamen. Ook op de prachtige foto's die Natasja maakt is goed te zien dat het voor de hondjes 1 groot feest is. Voor iedereen die opzoek is naar een nieuwe of andere uitlaatservice raden wij absoluut HUS joepie aan! Natasja staat altijd klaar, is heel flexibel, neemt alle tijd en kan geweldig met honden om gaan. Helaas hebben wij inmiddels afscheid moeten nemen van Joepie vanwege onze verhuizing buiten de regio. Zelfs toen heeft Natasja ons geholpen een nieuwe uitlaatservice te vinden en zelfs gebeld met de nieuwe service om te vertellen dat Boaz zo'n lieve hond is! Natasja, we missen je absoluut en lezen de leuke verhaaltjes uit Boaz zijn schriftje met veel plezier terug. Heel veel succes met HUS Joepie en al het andere leuke wat je ernaast doet en nogmaals bedankt voor alle goede zorgen voor Boaz. Poot van Boaz en groetjes van Christel & Steven.
Marina Slinkman op 31 januari 2014:
Fred gaat al bijna 3 jaar mee met uitlaatservice Joepie waar ik heel happy mee ben. Hij gaat met Marloes altijd kwispelend mee, wil het liefst bij Hummer voorin zitten, want autorijden vindt hij eigenlijk niet zo leuk. Toch volgt hij Marloes trouw op de voet en hij luistert ook goed. Iets wat hij niet zou doen als hij het niet naar zijn zin zou hebben. Qua flexibiliteit en communicatie is Marloes heel prettig, er is altijd ruimte voor eigen inbreng en als Fred iets heeft wordt daar rekening mee gehouden. Marloes is iemand die oprechte interesse toont en meedenkt. Wanneer hij ergens in heeft liggen rollen, laat ze het je weten, zodat je actie kunt ondernemen en je huis niet gaat stinken. Sinds kort gaat hij ook mee naar de trimsalon, heel handig omdat hij meteen mee kan na het uitlaten. Om de 3 maanden wordt hij dan geknipt en geschoren. Kortom, een hele fijne gedachte dat Marloes voor Fred en dus ook voor mij zo'n stabiele en betrouwbare factor is.
Anneke de Droog op 1 november 2013:
Toen ik in 2002 met VUT werd gestuurd kwam de sharpei-pup Crinkle in ons leven. Uren, dagen, maanden, jaren heb ik met Crinkle gewandeld. Een feestje. Tot mijn echtgenoot heel ernstig ziek werd en veel aandacht en zorg (=tijd) behoefde. Lange wandelingen met Crinkle zaten er niet meer in. Via een thuiszorg-organisatie kwam ik terecht bij een hondenuitlaatservice. Helaas: geen succes. Crinkle bleek een uitgesproken hekel aan de jongen te hebben. Op zoek dus: Via internet kwam ik terecht bij Hondenuitlaatservice Joepie ofwel Marloes en Natasja. Een schot in de roos. Tussen Marloes en Crinkle klikte het direct en als Marloes eens niet kon kwam Natasja en ook met haar kan Crinkle het prima vinden. Van maandag tot en met vrijdag ging Crinkle iedere ochtend met Marloes en de andere honden op stap. Bekaf, maar zielstevreden kwam ze uren later thuis. Mijn liefje wat wil je nog meer. De beide meiden hebben verstand van honden en weten er prima mee om te gaan. Toen mijn echtgenoot was overleden had ik weer tijd voor mijn hond. Wel besloot ik haar 3 dagen per week met Joepie mee te laten gaan. Immers dan kan ze rennen en loslopen, terwijl dit bij mij in de buurt nergens mag. Dit ging prima tot een paar weken terug. Ik heb 1 defecte knie en tijdens een vakantie in Zeeland begaf ook de andere het. Nu in afwachting van een oproep van de orthopeed gaat Crinkle weer iedere dag uit met Marloes. Nog even tevreden als voorheen, alleen komt ze 's morgens iets minder snel de mand uit. Maar dat mag je verwachten van een inmiddels 11-jarige sharpei (die ook nog prednison slikt). Wat Crinkle en mij betreft: Moge Marloes en Natasja (=Hondenuitlaatservice Joepie) nog heel lang in ons leven blijven. De beide dames hebben inmiddels ook nog een trim-cursus met goed gevolg doorlopen (respect!). Trimmen is bij mijn hond niet nodig, maar voor een fijne wasbeurt met schoonmaken van oortjes zal het beslist nog eens komen.
Mathilda op 1 november 2013:
"Jongens! Morgen is het gelukkig weer maandag!!",..gil ik elke zondag enthousiast naar mijn 2 hondenvriendjes....Nee ik ben niet blij dat mijn werkweek weer begint maar ik vind het zo fijn voor mijn honden dat ze met Marloes meegaan met de uitlaatservice! Nu maak ik mijn honden wijs, dat ik elke dag naar mijn werk moet om voor hun "hondenbrokjes te verdienen" en ik vertrek toch met een fijner gevoel op de maandag uit huis wetende dat ze worden opgehaald. Nu ben ik fitnesscoach van beroep en dus zeer zeker niet te lui om met mijn eigen honden te wandelen zoals de meeste mensen naar een uitlaatservice kijken....maar ik doe het puur voor hun ontwikkeling! heerlijk los rennen en ravotten met andere sociale honden is toch geweldig leuk? Het is echt een uitje voor ze! Marloes is een topper die met veel ervaring met je viervoeter zal omgaan.....ons vertrouwen heeft ze! - Mathilda

Annet & Jeroen op 31 oktober 2013:
Onze honden gaan heel graag mee met Natasja.. Overigens op momenten dat het bij ons anders uitkwam ook met Marloes.. Marron, onze oude labrador gaat het langste mee en sinds we Fano uit Italië hebben gaan ze allebei 5 dagen mee in de middaggroep. Ideaal! Fano kan helemaal los en Marron kan alles op zijn eigen tempo doen. De honden zijn gek op Natasja en terecht. De honden zijn geen nummer zoals je wel vaker kan constateren bij andere uitlaatservices.. Ze weet precies de karakters en heeft eindeloos geduld. We hopen dat ze nog heel lang mee kunnen. Hilarisch om de verhalen in het schriftje te lezen wat iedere dag een verslag brengt.

Hus Joepie is een aanrader. We gaan ook zeker gebruik maken van de trimsalon!

Rebecca op 23 oktober 2012:
Ons kleine hondje Mambo gaat al twee jaar met veel plezier met Joepie mee. Met alle vertrouwen in Joepie mag hij twee dagen in de week zich lekker uitleven. Ons hondje is niet altijd even vriendelijk tegen andere honden, maar dankzij Natasja is dat zoveel beter geworden en gedraagt hij zich nu zowaar. Dus hij gaat niet alleen mee om te ravotten, maar hij leert ook nog eens iets. Wij zullen binnenkort helaas afscheid moeten nemen, maar ik kan iedereen Honden Uitlaatservice Joepie aanbevelen!

Groet,
Rebecca
Stella van der Meer op 10 oktober 2012:
Hoewel ik het in eerste instantie vervelend en heel jammer vond dat ik niet meer zelf in de gelegenheid ben om Frankie overdag uit te laten, zou ik intussen niet meer anders willen dan dat hij met Joepie meegaat. Voor Frankie is er werkelijk waar niets leukers dan te spelen, rennen en stoeien met de andere honden die meegaan met Joepie. Het plezier spat eraf, zoals ook te zien is op de foto's op facebook. Daar komt nog bij dat de honden in zeer goede, kundige en vertrouwde handen zijn bij Joepie. Ik ben dan ook uiterst tevreden en raad Joepie aan een ieder aan, zelfs als het niet noodzakelijk is. ;-)
Annelies op 8 oktober 2012:
Onze ruwharige teckel Harry gaat al een paar jaar mee met Natasja tot zijn grote vreugde. Natasja is zeer betrokken bij de honden, enthousiast en betrouwbaar. Wij kunnen ons geen beter adres voorstellen om onze hond aan toe te vertrouwen.
Kim Koopmans op 5 oktober 2012:
Zodra de deur open gaat, ligt onze Bentley al te kwispelen! Hij mag weer mee met Joepie! Wij maken al een behoorlijke tijd met veel plezier gebruik van deze uitlaatservice. De dames zijn vakbekwaam, netjes en zijn gek op hun hondjes. Ik vertrouw hen volledig met onze Bentley. Mocht je nog op zoek zijn naar een uitlaatservice in Rotterdam, dan zit je hier aan het juiste adres!
Monique op 4 oktober 2012:
Bo gaat met onwijs veel plezier met Joepie mee. Het is een geweldige uitlaatservice en ze zijn zo lief voor de honden. Cadeautjes met dierendag en hun de verjaardag van Bo. Maken altijd leuke foto's. Je ziet dat ze er plezier in hebben. Een vertrouwd adres voor je hond.
Claudette op 22 april 2010:
Ook onze Tinus ging met Natasja mee, een super leuke meid en de klik was er meteen tussen die 2! Helemaal happy was Tinus! Helaas door het gebrek aan socialisatie in zijn puppie tijd (helaas) is Tinus te dominant in de roedel en voor zijn eigen veiligheid is het beter om niet meer mee te gaan met Natasja. Dit in goed overleg met Natasja en mij! Dus de hond gaat voor alles bij haar! Natasja dank je wel voor de goede zorgen voor Tinus en wij wensen jou heel veel geluk en wandelplezier met alle honden! Deze uitlaatservice is echt een aanrader!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gr Claudette
Mary-Ann op 1 juli 2009:
Ook onze schat gaat vier dagen per week met Natasja mee. Ik herinner mij de eerste kennismaking. Onze grote woef was meteen verliefd! En niet alleen hij. Natasja is een heerlijke vrolijke meid die ongelofelijk lief voor de honden is. Een spontane meid met een open karakter. Wij zijn erg blij met haar. Maar het gaat niet om ons. Het gaat om de hond.

Onze hond weet precies hoe laat het is. Rond het tijdstip dat "Tasja" komt wordt hij al onrustig. Zeg ik per ongeluk het woordje Tasja dan gaat hij helemaal uit zijn panty. Hij herkent haar bus onmiddelijk en wanneer ze de traat in komt en hij ligt toevallig te slapen schiet hij zijn bed uit en loopt naar het raam. Vervolgens, met een noodgang naar de voordeur ! Het is Ideaal bij Natasja ! 's avonds is hij helemaal tevreden en ligt hij het nog eens dunnetjes over te doen in zijn dromen. Ach ik kan nog wel even doorgaan . Waar het op neer komt is dat wij Natasja niet meer kwijt willen en de hond al helemaal niet !
Suus op 22 januari 2009:
Natas, is een hele leuke vrolijke meid en de honden hebben het prima naar hun zin met haar! Helaas leeft onze golden niet meer, maar toen hij nog leefde nam ze hem mee voor een aangepaste wandeling opmaat. Super meid!
Suzanne op 29 oktober 2009:
Onze Max gaat sinds kort met Natasja mee. Ik vond haar vanaf het begin al geweldig met honden omgaan. Ik laat Max dan ook met een heel gerust hart met haar meegaan. Super!!!!
Ids & Indah op 1 april 2008:
Natasja gaat heel goed om met onze jonge hond Moby. Ze houdt zich erg goed aan gemaakte afsprakene en Moby vindt het geweldig om met haar en de andere honden op pad te gaan.
Marlin Gerrits op 1 april 2008:
Mijn hond Fudge is al vanaf het begin vaste klant van Natasja. Elke dag mag hij met haar en zijn hondevriendjes mee om lekker in het bos te rennen en te spelen. Natasja is dol op honden, dat straalt helemaal van haar af. Mijn hond is dol op haar, als ze binnenkomt heeft hij alleen nog maar oog voor Natasja.... Voor mij als fulltime werkende is het een perfecte oplossing: mijn hond krijgt zijn beweging, als ik thuiskom van mijn werk ligt mijn Labrador moe en voldaan op zijn kussentje te snurken, uitgeteld na de dagelijkse wandeling met Natasja. Daarnaast is Natasja erg flexibel. Af en toe een weekendje logeren of opvang tijdens mijn vakantie: in overleg is veel mogelijk.

Dus zoek je een goede uitlaatservice voor je hond, dan kan ik Natasja van harte aanbevelen, een topper!!!!
Linda op 27 maart 2008:
Mijn chihuahua/boerenfox kruising vegas gaat nu al een paar maanden met Natas mee om lekker een uurtje te ravotten. Omdat ik veel werk is dit de ideale oplossing want na het uitlaten valt Vegas lekker in slaap totdat ik terug ben. Ik ben ook al een aantal keer meegelopen op een vrije dag en dat is een leuke manier om te zien hoe het er aan toe gaat. Bij Natas is alles mogelijk! Vegas is ontzettend dol op Natasja en dat zegt natuurlijk genoeg, zodra hij de bus hoort en z'n vrienden hoort blaffen staat hij al met z'n pootjes op de vensterbank en is hij ready to go!

Als je een betrouwbare uitlaatservice zoekt welke professioneel is maar ook met het hart op de juiste plaats dan is Joepie! echt de beste keuze!

Groetjes Linda
Winifred op 26 maart 2008:
Ook wij zijn uiterst tevreden over de betrouwbare, flexibele en liefdevolle manier waarop Natasja omgaat met onze, niet al te gemakkelijke, lieve hond. Voldoet aan al onze en hondse wensen,

Winifred
A. de Zwart op 26 maart 2008:
Mijn hond Lucky is dol op Natasja en ik ook want ze is vakbekwaam, flexibel en ontzettend lief voor dier en mens! U kunt uw hond met een gerust hart aan haar toevertrouwen!

Adriana de Zwart
Devil op 26 maart 2008:
Mijn kanjer gaat nu een aantal weken met haar en de pup mee en als de bel gaat hier is hij niet te houden, en elke dag als hij thuiskomt is hij moe en voldaan Ze is bekwaam en erg lief, dus wees lief voor je hond en bel Natasja.

Groetjes Esmeralda
Essie op 26 maart 2008:
Mijn hondjes gaan al een hele tijd met haar mee, en gaan ook echt met veel plezier!! Ik kan haar eigelijk iedereen aanraden, omdat ik vind dat ze erg begaan is met de honden en het gewoon heerlijk is voor de honden om lekker een uur te ravotten met andere honden!! Een echte aanrader dus!

Groetjes Ezra Kempen